Δέκα χιλιάδες ευρώ από το ΑΚΕΛ για άπορους μαθητές


Διαβάστε επίσης, “Σιγοβράζει κοινωνική αναταραχή” και “Η πρώτη «σούμα» των μνημονιακών μέτρων – Τι έρχεται την άλλη βδομάδα”.


Μετά από συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργο Δημοσθένους, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού είπε ότι «η εισφορά μας δίδεται για να στηρίξουμε την προσπάθεια που έχει αναλάβει το Υπουργείο Παιδείας για το πρόγευμα των παιδιών στα σχολεία».

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ είπε ότι «επειδή θεωρούμε ότι αυτή η πρωτοβουλία του Υπουργείου Παιδείας είναι πάρα πολύ σημαντική και πάρα πολύ βοηθητική σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διέρχεται ο τόπος μας και ο λαός μας».

Πρόσθεσε ότι «με έμφαση στα παιδιά, θεωρούμε ότι ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να στηρίξει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στα πλαίσια αυτά έχουμε αφαιρέσει ένα κονδύλι από εκείνα τα οποία θα χρησιμοποιούσαμε για την προεκλογική εκστρατεία και το μεταφέρουμε στο λογαριασμό του Υπουργείου Παιδείας για να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

«Εύχομαι καλή δουλειά κ. Υπουργέ και το ποσό που προσφέρει το ΑΚΕΛ είναι 10 χιλιάδες ευρώ», είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Ο Υπουργός Παιδείας είπε ένα «μεγάλο ευχαριστώ» και κατέθεσε τη συγκίνησή του γιατί, όπως ανέφερε, «από όλες τις πλευρές και όλους τους φίλους και συμπολίτες έχουμε την πραγματική κατάθεση της έμπρακτης αγάπης».

Ανέφερε ότι «μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και αυτή η εισφορά του ΑΚΕΛ και εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο παρά το ότι θα αξιοποιήσουμε αυτό το ποσό με διακριτικότητα, με υπευθυνότητα, όπως έχουμε αρχικά εξαγγείλει για να στηρίξουμε τα παιδιά που χρήζουν της δικής μας οικονομικής στήριξης και αγάπης».

Πηγή ΚΥΠΕ