Δήμοι της Κύπρου υποδέχονται το νέο έτος


Διαβάστε επίσης, Α. Χρίστου: “Θα υλοποιηθούν οι προγραμματισμοί των έργων” και “Ακυρώνεται η Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου Πάφου”.


Υποδοχή νέου έτους από Δήμο Αγίας Νάπας 

Σήμερα Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου στις 10.00 το βράδυ θα γίνει η υποδοχή του νέου έτους και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Νέας Χρονιάς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια  από DJ, χοροί από το συγκρότημα «Ρυθμός». Με τον ερχομό του Νέου Έτους 2013 πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό, θα κοπεί και θα μοιραστεί η παραδοσιακή Βασιλόπιττα.

Στο Αγροτόσπιτο θα ψήνονται παραδοσιακά εδέσματα και σούπα τα οποία θα προσφέρονται μαζί με κρασί και ξηρούς καρπούς δωρεάν στο κοινό.

 

Φαντασμαγορική η υποδοχή του νέου έτους στο Δήμο Λάρνακας 

Με μουσική, πυροτεχνήματα, άφθονο δωρεάν ποτό, ξηρούς καρπούς και ρίψη πυροτεχνημάτων θα αποχαιρετήσει απόψε το 2012 και θα υποδεχθεί το 2013, ο Δήμος Λάρνακας στην Πλατεία Ευρώπης, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης «θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο με μουσική, κρασί, ζιβανία και φυσικά την κοπή της βασιλόπιττας. Όπως μια οικογένεια σε εξαιρετικά γεγονότα όπως είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλεί τους συγγενείς και φίλους να περάσουν μαζί την βραδιά και να ευχηθούν ο ένας τον άλλο και να συνεορτάσουν, έτσι και η πόλη μας καλεί τους συμπολίτες μας να συνεορτάσουμε την άφιξη του νέου χρόνου» είπε και πρόσθεσε πως “σε αυτό το πνεύμα οικονομικής περισυλλογής που υπάρχει, χρειάζονται τέτοιες εκδηλώσεις ώστε να στέλνουμε μηνύματα αισιοδοξίας».

Εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο καινούργιος χρόνος θα φέρει το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ανατολής καινούργιων ημερών ενάντια στο γκρίζο του χρόνου που αφήνουμε πίσω μας. Εύχομαι το 2013 να αναστήσει την ελπίδα στις ζωές όλων μας, να φέρει την πρόοδο και την προκοπή στη Λάρνακα που τόσο αγαπάμε και να είναι ένας χρόνος πιο συγκροτημένος για όλους μας με υγεία και χρόνια πολλά».

 Πηγή ΚΥΠΕ