Δωροδοκούσε μαθητές για να κάνουν σεξ μαζί της


Διαβάστε επίσης, “Το χρονικό της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου” και “Φιλανθρωπική πρωτοβουλία της Google (vid)”.


Η 42χρονη βοηθός δασκάλα και σύμβουλος μαθητών Emma Webb καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκισης αφού αποπλάνησε και δωροδόκησε τουλάχιστον πέντε ανήλικους μαθητές προκειμένου να κάνουν σεξ μαζί της!

Η Webb η οποία εργαζόταν στο σχολείο Berkshire της Βρετανίας, αντί να βοηθήσει και να συμβουλεύσει τους μαθητές, ηλικίας 15 και 17 ετών, τους πήγαινε σε γνωστό ταχυφαγείο και τους προσέφερε διάφορα δώρα, για να κάνουν σεξ μαζί της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 42χρονη δεν έπαιρνε προφυλάξεις  και είχε αστειευτεί μάλιστα αστειεύτηκε ότι έκανε παιδί με έναν από τους μαθητές της.

Η Webb είχε προειδοποιηθεί μέσω του Facebook από ένα φίλο που το ανακάλυψε να σταματήσει τις επαφές της με τα αγόρια ωστόσο αυτή συνέχιζε απτόητη.

Ο εισαγγελέας Simon Heptonstall αποκάλυψε ότι τα αγόρια γνώριζαν ότι η 42χρονη διατηρούσε παράλληλη σχέση και με τους πέντε.

Ο δικαστής John Reddihough τόνισε “ Η στάση της είναι  πιθανό να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία των νεαρών. Ίσως αποκτήσουν αισθήματα ενοχής, ντροπής και αμηχανία από την πλευρά τους”.

Κατά τη διάρκεια της δικής ακούστηκαν και πιπεράτες λεπτομέρειες από τις ερωτικές επαφές της δασκάλας. Για παράδειγμα όταν μια μέρα την έψαχνε ό υδραυλικός σύζυγός της ο οποίος επέστρεψε νωρίτερα από την δουλειά του, του είπε ότι ήταν έξω για ψώνια.

Για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο στο news247.gr επίσημο συνεργάρτη της ιστοσελίδας μας.