Δράκος της Ξάνθης: “Θα με αναγνώριζε αν δεν την έκαιγα”


Διαβάστε επίσης και δείτε video για τη νεαρή που έσπρωξε στο θάνατο επιβάτη του μετρό στις ΗΠΑ και για τη δίκη “Μαμούθ” Νεοναζιστικής οργάνωσης στη Γερμανία.


Ο νεαρός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, ομολόγησε με κυνικότητα την αποτρόπαια πράξη του λέγοντας πως η κοπέλα του άρεσε από την πρώτη στιγμή.

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Κυριακής, ο 27χρονος είχε βγει έξω για να πιει και επιστρέφοντας την είδε να μπαίνει σπίτι της.

“Ήθελα να τη κάνω δική μου. Θα με αναγνώριζε, γι’ αυτό και της έβαλα φωτιά”, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 34χρονη αντιστάθηκε και ο δράστης της χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο, την κακοποίησε σεξουαλικά χρησιμοποιώντας ακόμη και άγνωστο αντικείμενο και στη συνέχεια επιχείρησε να σβήσει τα ίχνη του βάζοντας φωτιά στο κορμί της κοπέλας.

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις αρχές άρπαξε την τσάντα της για να ωθήσει την αστυνομία να εξετάσει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Ο 27χρονος κατάγεται από το Μυρωδάτο της Ξάνθης και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών, έχοντας μάλιστα φυλακιστεί για 6 μήνες. Τις τελευταίες βδομάδες είχε εγκατασταθεί στην Ξάνθη όπου είχε ανοίξει μανάβικο το οποίο είχε ονομάσει “Μ’ανάβεις στην Κρίση”.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.