Ένας Πάγκαλος με μπουρνούζι και παντόφλες…


Διαβάστε ακόμα: Φτάνουν σήμερα στην Αθήνα 18 δισ. ευρώ Διαβάστε επίσης: Στην Ινδία η κηδεία της νοσοκόμας που κρεμάστηκε μετά τη “βασιλική” φάρσα


Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος τόσο με την πληθωρική του παρουσία όσο και τα λεγόμενα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις, έχοντας φανατικούς φίλους και αντιπάλους.

Σίγουρα όμως με αυτή την εμφάνιση δεν ήταν και δύσκολο να κερδίσει τα βλέμματα όλων… Ο απόμαχος πλέον πολιτικό και νυν ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε άπαντες  να μην πιστεύουν  στα μάτια τους   με την εμφάνιση του.

Ήταν Κυριακή  και  οι επισκέπτες στη Λίμνη Βουλιαγμένης  είδαν μπροστά τους τον Θεόδωρο Πάγκαλο να περιφέρεται φορώντας ένα μπουρνούζι έντονης πορτοκαλί απόχρωσης και παντόφλες.

Ο πρώην υπουργός δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται για τις εντυπώσεις που προκαλεί με την εμφάνισή του και ατάραχος συνέχισε τον δρόμο του παρά το γεγονός ότι το ροδαλί μπουρνούζι και οι παντόφλες τύπου τσόκαρο προκάλεσαν ποικίλη σχόλια στους παρευρισκομένους.

Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Πάγκαλος μέσω του λογαριασμού του στο twitter, απάντησε σε σχόλια φίλων του υποστηρίζοντας ότι το μπουρνούζι είναι κατακόκκινο απλά ξέβαψε στο πλύσιμο.

Μάλιστα, προκάλεσε και το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη στον λογαριασμό του στο Τwitter.

 

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr , επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.