Ελλάδα: Υπουργός έπεσε από την καρέκλα στη Βουλή (vid)


Διαβάστε επίσης για τα αρνητικά σχόλια τ/κ και Τουρκικού τύπου όσον αφορά το Μνημόνιο. Διαβάστε ακόμα για τα επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον αδικοχαμένο Αλέξη.


Ενώ ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παπάς είχε τον λόγο στη Βουλή, ο υπουργός Αθανάσιος Τσαυτάρης βρέθηκε στο πάτωμα, πέφτοντας από την καρέκλα του.

Ακούστηκε ο ξαφνικός θόρυβος και προκλήθηκε αναστάτωση στις πτέρυγες των βουλευτών, με το πλάνο της τηλεόρασης της Βουλής να γυρνάει προς το μέρος του και να δείχνει κάποιους να βοηθούν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να σηκωθεί.

Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης σηκώθηκε σχεδόν αμέσως με τη βοήθεια υπαλλήλων της Βουλής, με τη συνεδρίαση να διακόπτεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Έχοντας τον λόγο ο Χρήστος Παπάς σχολίασε πως “η κυβέρνηση καταρρέει”, κάνοντας λόγο για συμβολικό περιστατικό.

Χρυσή Αυγή: Έδινε μάχη με τον ύπνο

Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή αναφέρει πως ο υπουργός κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας, σημειώνοντας πως έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο.

“Κοιμήθηκε εν ώρα κοινοβουλευτικής εργασίας ο υπουργός της συγκυβέρνησης Τσαυταρής. Για αρκετή ώρα έδινε σκληρή μάχη με τον ύπνο, άλλαξε μάλιστα και θέση στα κυβερνητικά έδρανα. Ενώ βρισκόταν στην πρώτη σειρά και τον έγραφε η τηλεόραση, πήγε στη γαλαρία και βρήκε την ησυχία του. Τα βλέφαρα βάραιναν, το σώμα έγερνε και τελικά έπεσε με πάταγο από την θέση του πάνω στο κόκκινο χαλί. Η πολυτελής πολυθρόνα τον ακολούθησε στο έδαφος προκαλώντας τον θόρυβο, αλλά και τον γέλωτα στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, που ασκούσε κοινοβουλευτικό έλεγχο εκείνη τη μοιραία στιγμή. Ο υπουργός πάντως δεν τραυματίστηκε, δεν χρειάστηκε να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα πήρε κανονικά το λόγο”, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.