Πολύ χοντρός για να αποδράσει! (pics)


Διαβάστε επίσης, “Κακοποιοί άρπαξαν το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (pic)” και “Αίγυπτος: Οι διαδηλωτές δεν θέλουν διάλογο με τον Μόρσι”.


Τέσσερις φυλακισμένοι είχαν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρειας για την απόδραση τους από την φυλακή της πόλης Ceres στη Βραζιλια… ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τα παραπανίσια κιλά του Rafael Valadao ο οποίος σφήνωσε στην τρύπα που άνοιξαν!

Σύμφωνα με το Prison Break σχέδιο των φυλακισμένων έπρεπε να αρχικά να ανοίξουν μια τρύπα σε έναν τοίχο και στη συνέχεια να αποδράσουν.

Πρώτος επιχείρησε να βγει ο Valadao ο οποίος κατέληξε σφηνωμένος στην τρύπα με τους δεσμοφύλακες να σκάνε στα γέλια όταν έφτασαν εκεί για να τον απεγκλωβίσουν.

Όσο και να προσπαθούσαν οι δεσμοφύλακες, ο Βραζιλιάνος δεν ξεκολλούσε. Έτσι, στις δύο τα ξημερώματα κάλεσαν την πυροσβεστική καθώς κοιλιά του αρνιόταν πεισματικά να ξεκολλήσει από την τρύπα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: “Σπάραζε στον πόνο όταν έφτασε η βοήθεια. Είχε υποτιμήσει το μέγεθός του στομαχιού του και γι’ αυτό σφήνωσε”

Σύμφωνα με τους γιατρούς των φυλακών ο επίδοξος δραπέτης απεγκλωβίστηκε τελικά, με ένα σπασμένο πλευρό και το ηθικό του στο ναδίρ.

Για περισσότερες ειδήσεις από τον κόσμο στο news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.