Ιδιωτικό τζετ με χαλάκια που… προσεύχονται!


Διαβάστε επίσης και δείτε pics από το Χριστουγενιάτικο τραπέζι των Ναζί και  κοσμοσυρροή σε διάφορα μέρη του πλανήτη για το τέλος του κόσμου.


Ένα Jumbo κατάλληλο για ένα πρίγκιπα με εκλεπτυσμένο γούστο, υψηλές απαιτήσεις και τεράστιο τραπεζικό λογαρισμό θα απογειωθεί σε λίγες ημέρες, καθώς η παραγγελία του δισεκατομμυριούχου πρίγκιπα Alwaleed bin Talal al-Saud είναι έτοιμη προς παράδοση.

Πρόκειται για ένα Airbus A380, όχι σαν τα απλά –τα ταπεινά, είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πρίγκιπα και πραγματοποιεί μοναδικές πτήσεις στη χλιδή, εκεί όπου η πολυτέλεια χάνει το νόημά της…

Κοστίζει 240 εκατομμύρια δολάρια, σας πληροφορώ για να κάνετε οικονομίες σε περίπτωση που το βαρεθεί και το πουλήσει.

Το ιδιωτικό τζετ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σουίτες, χαμάμ αίθουσα συναυλιών και αίθουσα προσευχής με ηλεκτρονικά χαλάκια που αυτόματα στρέφονται προς τη Μέκκα γιατί πάνω από όλα το χρήμα δεν αλλοιώνει τις αξίες του κάθε ανθρώπου.

Το ίδιο μοντέλο χρησιμοποιείται και από την Singapore Airlines και Emirates και μπορεί να εξυπηρετήσει 800 επιβάτες. Βέβαια ο πρίγκιπας τι να τους κάνει τόσους συνεπιβάτες; Αποφάσισε να αφαιρέσει τα καθίσματα και να δημιουργήσει ένα πολυτελές εναέριο παλάτι.

Αλλά όταν έχεις 16 δισεκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα και στην κατοχή σου ένα προσαρμοσμένο 747, ένα Airbus 231 και ένα πολυτελές γιοτ, το οποίο πρωταγωνίστησε σε ταινία του James Bond, τι εντύπωση μπορεί να σου προκαλέσει άλλο ένα ”παιχνιδάκι”;

Εκπρόσωπος της εταιρείας κατασκευής δήλωσε πως το αεροσκάφος‘δεν είναι μόνο πολυτελές αλλά αντικατοπτρίζει και τις πολιτιστικές αξίες του ιδιοκτήτη του”.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.