Σάλος στις ΗΠΑ: “Λεπτομερής” αστυνομικός έλεγχος σε γυναίκες (vid)


Διαβάστε επίσης για τον 5χρονο που έφτασε στη Βενετία μέσα σε βαλίτσα. Διαβάστε ακόμα για τις διάφορες επιλογές για το τέλος του κόσμου. 


Ταπεινωμένες νιώθουν δύο γυναίκες από τις ενέργειες μιας αστυνομικίνας, η οποία τις έψαχνε με “υπερβάλλον ζήλο” στα απόκρυφά τους σημεία κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο του Ντάλας του Τέξας με πρωταγωνίστριες την 38χρονη Angel Dobbs  και την 24χρονη ανιψιά της Ashley οι οποίες ελέχθησαν από την αστυνομικίνα Kellie Helleson.

Η Helleson και ο συνάδελφος της David Farrell σταμάτησαν τις δύο γυναίκες όταν τις είδαν να πετούν ένα αποτσίγαρο από το παράθυρο.

Σύμφωνα με την Dallas Morning News η αστυνομικός χρησιμοποίησε το ίδιο γάντι από καουτσούκ κατά τη διάρκεια του σωματικού  ελέγχου.

Ο Farrell ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες τρόμαξαν όταν είδαν το περιπολικό και πέταξαν το αποτσίγαρο που περιείχε  μαριχουάνα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν ανακάλυψαν τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο.

Η 38χρονη ανέφερε ότι η Helleson την πόνεσε καθώς την άγγιξε με βίαιο τρόπο στον πρωκτό και στα γεννητικά όργανα προσθέτοντας “ένιωσα σοβαρό και διαρκή πόνο”.

Μετά το περιστατικό οι δύο γυναίκες μήνυσαν τους αστυνομικούς αλλά και τον διευθυντή του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας, Steven McCraw ο οποίος αγνόησε προηγούμενες καταγγελίες για τη συμπεριφορά ορισμένων οργάνων αποκατάστασης της τάξης.

Ο Scott H. Palmer, δικηγόρος των γυναικών τόνισε ότι το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα του περιπολικού.

“Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει με σαφήνεια. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον”.

 

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.