Κακοποιούσαν σεξουαλικά κρατούμενους με σάλτσα τσίλι!


Διαβάστε ακόμα: Βουτιά θανάτου για 21χρονο στην Ορμήδεια Διαβάστε επίσης: Θύελλα αντιδράσεων από το πρωτοσέλιδο θανάτου της NY Post


Επιστολή περιγράφει τις σαδιστικές πράξεις που είχαν υποστεί

Έξι κρατούμενοι προχώρησαν σε καταγγελία για όσα συμβαίνουν πίσω από τις πόρτες ασφαλείας του σωφρονιστικού ιδρύματος. Στην επιστολή τους σε δικαστήριο, οι κρατούμενοι σημειώνουν ότι εξαναγκάζονται σε ταπεινωτικές και εξευτελιστικές πράξεις προς τέρψη των φυλάκων.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, οι δεσμοφύλακες τούς ζητούσαν να κάνουν στριπτίζ και να υποκρίνονται ότι κάνουν έρωτα. Επιπλέον, υπήρξαν αναφορές ότι εξαναγκάζονταν να πίνουν ιδιαίτερα καυτερή σάλτσα τσίλι από το μπουκάλι και να κάνουν μασάζ με αυτή στα γεννητικά τους όργανα. Όπως περιγράφουν στην επιστολή, οι φύλακες τούς «άφηναν με φουσκάλες για ημέρες».

«Οι φύλακες μας ανάγκαζαν να προβαίνουμε σε ρατσιστικές, ομοφυλοφιλικές, εξευτελιστικές και ανήθικες πράξεις προς τους εαυτούς μας (sic) και μεταξύ μας, για ανταλλάγματα όπως τσιγάρα, φαγητό, ποτά και μπίρες», τόνισαν οι κρατούμενοι.

Στις σαδιστικές πράξεις περιλαμβάνονταν ακόμη, ο εξαναγκασμός των κρατουμένων να σκοτώνουν φίδια.

Η εκπρόσωπος του τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας, Pamela Walker, επιβεβαίωσε ότι εικονιζόμενος διευθυντής των φυλακών, Lafayette Hall, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, καθώς διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί η δράση των δεσμοφυλάκων.