Κατέβασαν πανό του Σταύρου Μαλά


Διαβάστε επίσης Τους έδεσαν και τους έκλεψαν 40 πρόβατα και Πάμε σε  “Νέα Εποχή Ορφανίδης”


To συγκεκριμένο πανό ανακοίνωνε την επικείμενη προεκλογική συγκέντρωση του Σταυρού Μαλά στην κοινότητα την Παρασκευή στις 28 Δεκεμβρίου η ώρα 5 μμ, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τέτοιες γιορτινές μέρες, το επιτελείο του Σταυρού Μαλά  απαντάει σε αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές με μήνυμα αγάπης, χρόνια πολλά και ευχές για μια καλή και παραγωγική νέα χρονιά, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τα πάθη, το μίσος και η μισαλλοδοξία δεν έχουν καμία θέση σε μια κοινωνία σύγχρονη που οι ανάγκες της μας επιβάλλουν να είμαστε ενωμένοι και να προσπαθούμε από κοινού για το καλύτερο, αναφέρει, προσθέτοντας ότι τέτοιες καταδικαστέες ενέργειες αποτελούν έργο ανεύθυνων ατόμων και εκφράζεται η πεποίθηση πως αυτό το περιστατικό θα είναι το τελευταίο μιας τέτοιας συμπεριφοράς απέναντι σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα.

Το εκλογικό επιτελείο του Σταύρου Μαλά καλεί όλο τον κόσμο της Παναγιάς να παρευρεθεί μαζικά στη συγκέντρωση στην οποία ομιλητής θα είναι ο ίδιος ο κ. Μαλάς ώστε με τη μαζική του παρουσία να δώσει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να μένουν ούτε ασχολίαστες ούτε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση αλλά βεβαίως παράδειγμα προς αποφυγή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ