Κατηγορήθηκαν 23 άτομα για κυβεία


Διαβάστε επίσης “Οι Γάλλοι έστειλαν την λίστα “Λαγκαρντ” . Διαβάστε ακόμα για τις πολιτικές του κινήσεις ο Μόντι.


Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, εντοπίστηκαν 23 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι εναντίον πέντε προσώπων από τα πιο πάνω, εκκρεμούσαν 14 εντάλματα προστίμων και εισπράχθηκε το χρηματικό ποσό των €4,147, ενώ ένα πρόσωπο συνελήφθη αφού εναντίον του εκκρεμούσαν 14 εντάλματα προστίμου για το χρηματικό ποσό των €15,918. Τα υπόλοιπα πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα.

Επίσης, ένα πρόσωπο το οποίο εκτελούσε χρέη φρουρού ασφαλείας χωρίς άδεια, κατηγορήθηκε γραπτώς.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν και κρατήθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των €4,443, ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, διάφορα έγγραφα και σύνεργα για τη διεξαγωγή της κυβείας, μεγάλος αριθμός φίσιων και τραπουλόχαρτων, δύο ρουλέτες και 8 τραπέζια με τσόχα.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επαρχία Αμμοχώστου

Επίσης, στην επαρχία Αμμοχώστου, μέλη του ΟΠΕ μετέβησαν σε συγκεκριμένο υποστατικό όπου εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία. 

Τα πιο πάνω πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα, ενώ από το υποστατικό κατασχέθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια διάφορα αντικείμενα και χρηματικό ποσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Επαρχία Λεμεσού

Τέλος, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν χθες βράδυ σε συγκεκριμένο υποστατικό όπου εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ από το υποστατικό παραλήφθηκαν διάφορα σύνεργα για τη διεξαγωγή της κυβείας.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.