Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας: Ρουχισμός, είδη υπόδησης και παιγνίδια


Διαβάστε επίσης, “Χειμωνιάτικο σκηνικό” και “Ενδοκυβερνητικό “κραχ” ελέω μνημονίου”.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, αναφέρεται ότι «στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδώσει τα συγκεκριμένα είδη. Πρόκειται για μια προσπάθεια με κύριο στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερη και έμπρακτη βοήθεια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στη Λάρνακα καθώς η σοβαρότατη οικονομική κρίση έχει οδηγήσει χιλιάδες  συμπολίτες μας στην ανεργία, ενώ πολλές οικογένεια δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη διαχείριση καθημερινών αναγκών τους».   

Ο ρουχισμός και τα είδη υπόδησης, προστίθεται στην ανακοίνωση «θα συλλέγονται και αφού γίνει διαλογή θα παραδίδονται στις οικογένειες που στηρίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας».

Ο Δήμος Λάρνακας «στέλνει με αυτό τον τρόπο το δικό του μήνυμα υποστήριξης και βοήθειας προς τους πολίτες που έχουν ανάγκη. Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας λειτουργεί στο χώρο του Δημοτικού Μελάθρου Ευγηρίας από το προσωπικό του Μελάθρου και από εθελοντές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο τηλέφωνο 24652429 στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή ΚΥΠΕ