Κυβεία, κλοπές και συλλήψεις στο Αστυνομικό δελτίο


Διαβάστε επίσης για την υπόθεση με τα εκρηκτικά κοντά στο εξοχικό του Προέδρου, αλλά και το πως η κρίση οδηγεί στον τζόγο.


Κατηγορίες εναντίον τεσσάρων προσώπων, που εντοπίστηκαν χθες να επιδίδονται σε κυβεία, απήγγειλε η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας για πάταξη της κυβείας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σημερινή αστυνομική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, μέλη της του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν γύρω στα μεσάνυχτα, έρευνα σε καφενείο, ιδιοκτησία 73χρονου στην επαρχία Λεμεσού. Κατά την είσοδΌ τους στο καφενείο, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τρία πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Από τη σκηνή, κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και χρηματικό ποσό ύψους €190. Τα πιο πάνω πρόσωπα, καθώς και ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πισσουρίου διερευνά την υπόθεση.

Φωτιά σε αυτοκίνητο
 Γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στη Λεμεσό, ιδιοκτησία 43χρονου.
Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο.
Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ισχυρισμός ληστείας
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 24χρονο ότι, γύρω στις 9.30π.μ. χθες βράδυ, ενώ περπατούσε σε απόμερη περιοχή χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, τον πλησίασαν δύο άγνωστα πρόσωπα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ και υπό την απειλή μαχαιριού, του έκλεψαν τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που κρατούσε, αξίας €450 περίπου.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Περιστερώνας διερευνά την υπόθεση.  

Κλοπή μοτοσικλέτας
Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο χωριού της επαρχίας Μόρφου, ότι κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, άγνωστοι έκλεψαν τη  μοτοσικλέτα συγγενικού του προσώπου, με αριθμούς εγγραφής ΚVF 755, μάρκας SYM, χρώματος άσπρου, αξίας €1,400 περίπου, η οποία ήταν σταθμευμένη σε περιοχή του πιο πάνω χωριού.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Κακοπετριάς διερευνά την υπόθεση.

Συλλήψεις
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 55χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής καλωδίων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πύλης Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ