Λ. Χριστοφόρου: “Καταθλιπτικά τα στοιχεία ανεργίας και οι Κυβερνώντες”


Διαβάστε επίσης, “Χριστόφιας: Ευτυχώς που κυβερνούσαμε εμείς” και “Βουλή: Καλεί τον Χατζηπέτρου να δώσει στοιχεία για τις αναφορές του”.


Σε δηλώσεις στη Βουλή, ο κ. Χριστοφόρου ανέφερε ότι τα νέα στοιχεία για την ανεργία είναι «καταθλιπτικά και άκρως ανησυχητικά» και μίλησε για αποτυχία της παρούσας διακυβέρνησης.

Η ανεργία, είπε, καλπάζει με αύξηση 25% σε μια χρονιά, με επιπρόσθετους επτά χιλιάδες ανέργους, προσθέτοντας ότι μαζί με την ανεργία, «καλπάζει η ανικανότητα, η αδιαφορία και η αναποτελεσματικότητα των Κυβερνώντων, που αντί να δημιουργούν θέσεις εργασίας δημιουργούν νέες θέσεις ανεργίας, αντί να ανοίγουν επιχειρήσεις, κλείνουν, αντί να δημιουργούν πλεονάσματα δημιουργούν ελλείμματα, αντί να δημιουργούν πλούτο και ευημερία, φέρνουν φτώχια και δυστυχία».

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ πρόσθεσε ότι το πορτρέτο των σημερινών κυβερνώντων «είναι πορτρέτο με 40,000 ανέργους, 200,000 φτωχούς , 5,000 κλειστές επιχειρήσεις σε μία χρονιά, ελλείμματα και χρέη για τα οποία θα κληθούν οι επόμενες γενιές να πληρώσουν ακριβό τίμημα».

Πηγή ΚΥΠΕ