Λιλλήκας: Έκκληση για στήριξη της κυπριακής οικογένειας


Διαβάστε επίσης, “Ανικανότητα στην Κυβέρνηση καταλογίζουν οι Οικολόγοι” και “Χ. Τζιοβάνης: Το μνημόνιο εισήχθη με δούρειο ίππο στις τράπεζες”.


Σε δηλώσεις του, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Έρευνας και Καινοτομίας, ο κ. Λιλλήκας απηύθυνε επίσης έκκληση σε όλες τις επιχειρήσεις της Κύπρου, μικρές και μεγάλες, όπως συνεισφέρουν ότι μπορούν -χρηματικά ή υλικά- και να στηρίξουν έμπρακτα όλες τις οργανώσεις εθελοντών, με στόχο να δώσουν τη δυνατότητα σε όλες τις κυπριακές οικογένειες να γιορτάσουν, έστω ταπεινά, τις γιορτές των Χριστουγέννων.

«Μπαίνουμε σε λίγο στις γιορτές των Χριστουγέννων μέσα σε τραγικές κοινωνικές συνθήκες. Υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες συνανθρώπων μας, οι οποίες στερούνται βασικά αγαθά. Υπάρχουν πάρα πολλές οικογένειες, οι οποίες έχουν δύο και τρία μέλη στην ανεργία. Οικογένειες οι οποίες σήμερα πιθανόν να μην έχουν ούτε ένα άνθρωπο που να φέρνει εισόδημα στην οικογένεια», είπε.

Όπως πρόσθεσε «ας θέσουμε όλοι ως στόχο μας αυτές τις γιορτινές μέρες να μην υπάρξει κανένα παιδί, που να μην πάρει έστω ένα μικρό δώρο».

«Να μην υπάρξει κανένας ηλικιωμένος που να μην  μπορεί να γιορτάσει με αξιοπρέπεια», κατέληξε ο κ. Λιλλήκας.

Πηγή ΚΥΠΕ