Ο Α. Ευστρατίου εξήγγειλε υποψηφιότητα για τις προεδρικές


Διαβάστε επίσης, “ΔΗΣΥ: Κατηγορεί τον Λιλλήκα για λαϊκισμό και προεκλογικές φούσκες” και Β. Σόϊμπλε: «Αργεί το Μνημόνιο της Κύπρου».


Επισήμως, είπε, «σας ανακοινώνω και πάλι ότι θα είμαι υποψήφιος στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές του 2013. Δεν θα λογαριάσω κόπους και μόχθους αλλά θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ανώτερο βιοτικό επίπεδο των συμπατριωτών μου».

Ο κ. Ευστρατίου ανέφερε πως δεν μπορεί να μένει αμήχανος σε αυτά που διαδραματίζονται στην πατρίδα του.

Με την εκλογή μου, συνέχισε, «στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπόσχομαι στον κυπριακό λαό ότι θα παγοποιήσω τις τράπεζες για πέντε χρόνια, ώστε με τα δάνεια να μπορέσουν να ορθοποδήσουν οι συμπολίτες μου και υπόσχομαι πως θα είμαι παρά το πλευρό τους».

Σε μια εποχή, πρόσθεσε ο κ. Ευστρατίου, που η κρίση επηρέασε αναπόφευκτα την κυπριακή οικονομία, δεσμεύομαι να είμαι δίπλα στους συμπολίτες μου και να παλέψω με κάθε τρόπο για να ξεπεραστεί η δύσκολη περίοδος που περνά το νησί μας.

Τα σύνορα μας, είπε ο Ανδρέας Ευστρατίου, δεν είναι στο Λήδρα Πάλας, αλλά στην Κερύνεια, την Αμμόχωστο, τη Μόρφου και τον Απόστολο Ανδρέα. 

O κ. Ευστρατίου εγκαινίασε επίσης απόψε το εκλογικό του κέντρο στην Πάφο, στην παρουσία φίλων και υποστηρικτών του.

Πηγή ΚΥΠΕ