Όσοι πιστοί προσέλθετε… για το τέλος του κόσμου


Διαβάστε επίσης και δείτε το video της NASA για το ότι το τέλος του κόσμου δεν ήρθε και δείτε το video με τη φάρσα για Τσουνάμι με αφορμή, τι άλλο, το τέλος του κόσμου. 


Χιλιάδες είναι αυτοί που συρρέουν στο Μεξικό κι επισκέπτονται τα ερείπια ναών των Μάγια και άλλους τόπους που ο λατινοαμερικάνικος πολιτισμός θεωρούσε ιερούς.

Χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά, στην Κίνα, οι αρχές έχουν συλλάβει εκατοντάδες ανθρώπους που διέδιδαν την “προφητεία”.

Ειδικοί αναλυτές και ιστορικοί προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο λέγοντας ότι το ημερολόγιο των Μάγια δεν προφητεύει το τέλος του κόσμου, ίσα- ίσα κάνει λόγο για μια νέα αρχή.

Ο κόσμος είναι ακόμη εδώ… η λογική είναι που τελειώνει…

Στη Μέριντα του Μεξικού, κοντά στην πόλη Chichen Itza, πόλη σύμβολο για τον πολιτισμό των Μάγια το μόνο που βλέπει κανείς είναι άνθρωποι να προσεύχονται και να κάνουν κάθε είδους δέηση. Το χωριό Bugarach στη Νότια Γαλλία κοντεύει να καταρρεύσει από τον κόσμο. Στη Sirince της Τουρκίας, άλλη μια τοποθεσία που υποτίθεται ότι προσφέρει ασφαλές καταφύγιο, γίνεται πατείς με πατώ σε! Τα ξενοδοχεία στο βουνό Rtanj της Σερβίας έχουν πληρότητα 100%. Πολλοί πάντως λένε ότι δεν πιστεύουν ακριβώς ότι έρχεται το τέλος του κόσμου αλλά πάνε σε “ασφαλείς” τοποθεσίες μιας και… δε ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται- κι αν βγει η προφητεία; Στην Κίνα, 1.000 μέλη της αίρεσης Παντοδύναμος Θεός ξεσηκώθηκαν υποστηρίζοντας πως έχουν “εντολή” να ανατρέψουν το Κομμουνιστικό καθεστώς πριν έρθει το τέλος του κόσμου.

Δείτε εδώ πέντε σενάρια για το τέλος του κόσμου.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο 24Η.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.