Ποιοι δολοφόνησαν την Whitney;


Διαβάστε επίσης, “Στην εντατική ο Τζορτζ Μπους” και “Βίντεο: Ενυδρείο γίνεται θρύψαλα-15 επισκέπτες στο νοσοκομείο”.


Αυτό υποστηρίζει κορυφαίος ιδιωτικός ντετέκτιβ του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει ήδη παραδώσει το υλικό που ρίχνει φως στα αίτια θανάτου της διάσημης ντίβας στο FBI.

Σύμφωνα με το National Enquirer, ο ντετέκτιβ Paul Huebl δηλώνει ότι η 47χρονη Houston δολοφονήθηκε από τα καρτέλ ναρκωτικών, εξαιτίας μεγάλου χρηματικό ποσού που χρωστούσε στους εμπόρους.

Το υλικό που παραδόθηκε στο FBI από τον Huebl είναι ένα βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες να επισκέπτονται επανειλημμένα το δωμάτιο της Houston ενώ, το τελευταίο διάστημα πριν πεθάνει, τη συνόδευαν παντού. Ο ντετέκτιβ πιστεύει ότι αυτοί οι δύο είναι οι άνδρες που εισέβαλαν στο δωμάτιό της και τη δολοφόνησαν .

Μία ημέρα πριν από το θάνατό της, η Whitney παρέλαβε στο δωμάτιο της μεγάλη δόση κοκαΐνης, αλλά αργότερα ακούστηκε να λέει: “Με κούρασαν αυτά τα σκ…α.” . Σύμφωνα με τον Huebl , η ποπ ντίβα εννοούσε ότι κουράστηκε να την παρενοχλούν για να πληρώσει το χρέος της, το οποίο είχε φτάσει 1,5 δολάρια εκατομμύρια.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ ελπίζει ότι με τα νέα αυτά στοιχεία, το FBI θα ανοίξει τον φάκελο, ερευνώντας εγκληματική ενέργεια, αν και σύμφωνα με τα στοιχεία της επίσημης έρευνας, ο θάνατος της σταρ ήταν ατύχημα.

Πηγή: 24h.gr