Σαμαράς: Τελειώνει το καθεστώς ατιμωρησίας των ισχυρών

Πρόσθεσε επίσης ότι “για εμάς τους Έλληνες αυτή η Πρωτοχρονιά είναι διαφορετική. Σημειώνει ακόμη πως: “Ήδη η ασυλία των “επωνύμων” τελειώνει και μαζί το καθεστώς ατιμωρησίας των ισχυρών”.


Διαβάστε επίσης τι είπε ο δράκος της Ξάνθης στην ομολογία του και για τον αστυνομικό που έγινε Παπάς.


“Κάθε Πρωτοχρονιά είναι ευκαιρία να κάνουμε απολογισμό για το παρελθόν και σχέδια για το μέλλον”, γράφει ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρωθυπουργός τονίζει στο άρθρο του ότι “δεν κάνουμε πια σκέτο “απολογισμό” για το παρελθόν, κόβουμε τα δεσμά σε ότι μας κρατά πίσω! Ετοιμάζουμε άλματα στο μέλλον…”.

“Τη χρονιά που πέρασε, το 2012, διαψεύσαμε τις χειρότερες προβλέψεις για την Ελλάδα. Μας είχαν “ξεγραμμένους”! Όλο και περισσότεροι προεξοφλούσαν ότι η Ελλάδα θα βουλιάξει, θα απομονωθεί, θα βγει από την Ευρωζώνη, θα θυσιαστεί ως “Ιφιγένεια” της Ευρώπης, θα μετατραπεί σε παράδειγμα προς αποφυγήν για όλους”, επισημαίνει ο κ. Σαμαράς, υπογραμμίζοντας ότι “μέσα σε λίγους μήνες τους κάναμε να χάσουν το στοίχημα”.

“Ήδη ξεπληρώνουμε όσα χρωστά το Δημόσιο στους πολίτες, ήδη αποκαθιστούμε την ομαλή λειτουργία των τραπεζών, ήδη η ασφάλεια του πολίτη εμπεδώνεται, ενώ οι πρώτες “κουκούλες” άρχισαν να βγαίνουν. Ήδη η ασυλία των “επωνύμων” τελειώνει και μαζί το καθεστώς ατιμωρησίας των ισχυρών”.

Το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά καταλήγει ως εξής: “Ότι σχεδιάζουμε θα το καταφέρουμε εφόσον όλοι οι Έλληνες πιστέψουν στις δυνάμεις τους και μείνουμε ενωμένοι μέσα στις δυσκολίες. Το 2012 ήταν “χρονιά καμπής”, το 2013 θα είναι “χρονιά άλματος” προς το μέλλον. Ενωμένοι αποφύγαμε τα χειρότερα, ακόμα πιο ενωμένοι, θα πετύχουμε τα καλύτερα”.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο 24Η.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.