Το «Skyfall» η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών στη Μ. Βρετανία!


Διαβάστε επίσης, “12χρονος παλαιστής άφησε τον αντίπαλό του να κερδίσει (vid)” και “Νέα αποστολή στον πλανήτη Άρη ανακοίνωσε η NASA”.


Σαράντα ημέρες μετά την έξοδο του στις αίθουσες της Μ. Βρετανίας, το «Skyfall» δεν σταματάει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, τόσο εντός όσο και εκτός της πατρίδας του!

Με το παγκόσμιο box-office του να αγγίξει τα 900 εκατομμύρια δολάρια, το «Skyfall», όμως, πριν απ’ όλα επέστρεψε στο νούμερο ένα της Μ. Βρετανίας (αφήνοντας στη δεύτερη θέση το φινάλε της «Χαραυγής») στην έκτη εβδομάδα προβολών του και επιπλέον, έχοντας φτάσει τις 94.277.162 λίρες ξεπέρασε την πιο εμπορική ταινία μέχρι σήμερα στη χώρα που δεν ήταν άλλη από το «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον (με εισπράξεις 93,442,625 λίρες).

Και επειδή, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη για το «Skyfall», η 23η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ θα γίνει η πρώτη ταινία στην ιστορία του βρετανικού box-office που θα ξεπεράσει τα 100.000.000 λίρες σε εισπράξεις, φέρνοντας πλέον το «Skyfall» στη θέση του απόλυτου βρετανού βασιλιά – για να μιλήσουμε και με καθαρά βρετανικούς όρους.

Για περισσότερο σινεμά στο news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.