Στα Χριστουγεννιάτικα ντύνεται σήμερα η Λάρνακα


Διαβάστε επίσης, “Στην Κύπρο η Διάσκεψη Προέδρων Επιτροπών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων” και “Προσπάθεια αναβίωσης της Ονασαγόρου”.


Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ερμού και με αυτήν θα δοθεί το έναυσμα για τη γιορτινή φωταγώγηση της πόλης και της έναρξης των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Η φωταγώγηση θα γίνει από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Λουρουτζιάτη γύρω στις πέντε το απόγευμα ενώ στις τέσσερις θα προηγηθεί χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα. Ο Άγιος Βασίλης θα χαρίσει δώρα στα μικρά παιδιά. Στο μουσικό πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Λάρνακας περιλαμβάνονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες με τη χορωδία της Μουσικής Σχολής VOICE BOX, τη χορωδία του Pascal English School, το Φωνητικό Σύνολο του Δήμου Λάρνακας και το κλιμάκιο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Λάρνακας.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν επίσης η Παιδική Χορωδία του Δήμου Λάρνακας, η Παιδική Χορωδία της ΠΟΕΔ Λάρνακας, η Χορωδία της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας, η Μεικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου ΕΡΜΗΣ Αραδίππου και η Χορωδία Angelic Voices της Σίλβας Μακαμιάν.

Ο Δήμος Λάρνακας προσκαλεί τους Λαρνακείς και όχι μόνο να παρευρεθούν στην εορταστική εκδήλωση και να διασκεδάσουν με τα παιδιά τους το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  

Πηγή ΚΥΠΕ