Στην εντατική ο Τζορτζ Μπους


Διαβάστε επίσης, “Νέος ομαδικός βιασμός γυναίκας στην Ινδία” και “Πέθανε ο ηθοποιός Τσαρλς Ντέρνινγκ”.


Η υγεία του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ο οποίος νοσηλεύεται για περισσότερο από ένα μήνα, παρουσίασε επιδείνωση και μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του.

“Είχε μια σειρά από επιπλοκές που τον οδήγησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου τέθηκε υπό παρακολούθηση λόγω του επίμονου πυρετού που τον ταλαιπωρεί”, δήλωσε ο Τζιμ Μακ Γκράθ, εκπρόσωπος του πρώην προέδρου.

“Έχει πλήρης αίσθηση και ήταν σε διάθεση να αστειευτεί με τον γιατρό του”, δήλωσε επίσης ο Μακ Γκράθ

Ο 88χρονος Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, εισήχθη στο νοσοκομείο για πρώτη φορά εξ αιτίας βρογχίτιδας, στις 7 Νοεμβρίου και παρέμεινε για νοσηλεία επί δώδεκα ημέρες. Κάποιες επιπλοκές στην υγεία του τον οδήγησαν εκ νέου για νοσηλεία στις 23 Νοεμβρίου. Ο εκπρόσωπος του είπε ότι οι γιατροί του, είναι “συγκρατημένα αισιόδοξοι” και ότι το πρόβλημα του πατέρα Μπους είναι “υπό έλεγχο”.

Ο πρώην πρόεδρος, νοσηλεύεται στο Χιούστον του Τέξας, και πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τη σύζυγό του Μπάρμπαρα και τον ένα από τους γιους του, τον Νίλ Μπους.

Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόλκερ Μπους, είχε μακρά σταδιοδρομία στην αμερικανική πολιτική σκηνή. Ήταν αντιπρόεδρος επί Ρόναλντ Ρέιγκαν και διατέλεσε πρόεδρος από το 1989 έως το 1993. Είναι επίσης πατέρας του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους, ο οποίος κατείχε το αξίωμα από το 2001 έως το 2009.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο  news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.