Στο Κακουργιοδικείο 62χρονος για το φόνο της συζύγου του


 Διαβάστε επίσης, “Συνεχίζεται το “θρίλερ” στην εταιρία Ορφανίδης” και Aύριο ανακοινώνεται ο οίκος που θα αναλύσει τη μεθοδολογία της Pimco


O πρώην αστυνομικός από τη Λευκωσία, κάτοικος Αραδίππου, αντιμετωπίζει την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης της συζύγου του Σταυρούλας Μιχαήλ Ιορδάνους 56 χρόνων από τη Λάρνακα. Μέχρι τη μέρα της δίκης του ο Ιορδάνους θα παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές.

Ήταν γύρω στις 10.30 το βράδυ τις 10ης Δεκεμβρίου όταν μετά από πληροφορία αστυνομικοί εντόπισαν την 56χρονη γυναίκα να κάθεται νεκρή σε διθέσιο καναπέ στο σαλόνι του διαμερίσματος στην Αραδίππου.

Έφερε μεγάλο τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής, πίσω από το αριστερό αυτί, ενώ αιμορραγούσε από το τραύμα αλλά και από το στόμα. Δίπλα της, στο πάτωμα, βρισκόταν κυνηγετικό όπλο ενώ ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί βρήκαν το σύζυγο της να κείτεται λιπόθυμος στην είσοδο του διαμερίσματος.

Όταν συνήλθε, είπε στους αστυνομικούς ότι η σύζυγος του αυτοκτόνησε. Ισχυρισμό τον οποίο η Αστυνομία απέρριψε έχοντας υπόψη τα διάφορες μαρτυρίες αλλά και στοιχεία που συνέλλεξε από τη σκηνή.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ