Συλλυπητήριο μήνυμα Χριστόφια στον Ομπάμα για την τραγωδία


Διαβάστε επίσης, “”Παρανοϊκή” η μητέρα του μακελάρη του Κονέκτικατ” και “Ομπάμα: “Έχουμε αποτύχει στο να κρατάμε ασφαλή τα παιδιά μας” (vid)”.


Στο συλλυπητήριο του μήνυμα, ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναφέρει ότι «με μεγάλο συγκλονισμό και βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το φρικιαστικό συμβάν πυροβολισμών στο Δημοτικό Σχολείο Sandy Hook στο Newtown, της πολιτείας του Connecticut που προκάλεσε την τραγική απώλεια τόσων πολλών αθώων ζωών».

«Είναι πραγματικά σπαρακτικό», προσθέτει, «να σκεφτεί κανείς τα μικρά παιδιά που έχουν στερηθεί με τόσο τραγικό τρόπο το μέλλον τους σε μια τόσο νεαρή ηλικία. Ως γονέας και ως παππούς συμμερίζομαι τον πόνο και την αίσθηση της απώλειας».

Στο μήνυμα του, ο Πρόεδρος Χριστόφιας αναφέρει, επίσης, ότι «εκ μέρους της Κυβέρνησης και του λαού της Κύπρου, όπως και εμού προσωπικά, μεταφέρω σε εσάς και στις πενθούσες οικογένειες τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη βαθύτατη μας συμπάθεια».

«Σε αυτές τις πλέον δύσκολες στιγμές οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειες τους και με όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτή την τρομερή τραγωδία», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

Πηγή ΚΥΠΕ