Συνεχίζονται οι έρευνες για το πτώμα – Δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο


Διαβάστε επίσης, “Συνεχίζονται οι έρευνες για τα εκρηκτικά στο Κελλάκι” και “Εφημερίδες: Οικονομία και προεκλογική στο προσκήνιο”.


Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, πρόκειται συγκεκριμένα για ανθρώπινα οστά που βρίσκονταν διάσπαρτα σε απόσταση τεσσάρων περίπου μέτρων, γεγονός που οφείλεται προφανώς σε τρωκτικά και πτηνά. Η κ.Αντωνίου σημείωσε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί σε αυτή τη φάση κανένα ενδεχόμενο, ούτε αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδης, ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν κάποια έγγραφα για την ταυτότητα κάποιου προσώπου, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

“Από την πρώτη στιγμή έχει κινητοποιηθεί η αστυνομία, έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές εξετάσεις, ωστόσο δεν έχει διαπιστωθεί να καταγγέλθηκε οποιοδήποτε ελλείπον πρόσωπο με αυτά τα στοιχεία”, είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι, πέραν των εξετάσεων που θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Λεμεσού, θα εξεταστεί και το αυτοκίνητο από τεχνικούς του Τμήματος Τροχαίας.

“Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και δεν μπορούμε αυτήν τη στιγμή να πούμε εάν πρόκειται για εγκληματική πράξη ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια”, συμπλήρωσε.

 

Πηγή ΚΥΠΕ