Συνελήφθησαν οπαδοί της Μαρσέιγ για κλοπή αρωμάτων και τσιγάρων


Διαβάστε επίσης, “”Πέφτουν οι μάσκες” για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών” και “Εντοπίστηκαν τουρίστες που χάθηκαν στο Φαράγγι του Άβακα”.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, οπαδοί της Μαρσέιγ έφθασαν χθες το πρωί με ναυλωμένη πτήση στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσουν το χθεσινοβραδινό αγώνα.

Κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στο χώρο πώλησης αφορολόγητων ειδών, στο χώρο άφιξης του αεροδρομίου Λάρνακας, φρουρός ασφαλείας του αεροδρομίου πρόσεξε ένα από τους οπαδούς να κλέβει ένα άρωμα. Τον ακινητοποίησε και του ζήτησε να το πληρώσει όπως και έπραξε, οπόταν του επιτράπηκε να φύγει.

Αφού είχαν φύγει από τα καταστήματα οι οπαδοί, φρουρός ασφαλείας διαπίστωσε, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του αεροδρομίου, ότι και άλλοι οπαδοί είχαν κλέψει από το κατάστημα αρώματα και κούτες τσιγάρων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η ώρα 10.30 χθες βράδυ μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε σωματικούς ελέγχους και σε ελέγχους αποσκευών όλων των οπαδών της ομάδας που είχαν φθάσει στην Κύπρο.

Συνελήφθησαν έντεκα από τους  Γάλλους οπαδούς που αναγνωρίστηκαν από τις φωτογραφίες που υπήρχαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Τα άτομα αυτά είχαν στην κατοχή τους αρώματα και κούτες τσιγάρων και δεν μπορούσαν να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια και σήμερα θα παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου.  

Πηγή ΚΥΠΕ