Κακοποιοί άρπαξαν το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (pic)


Διαβάστε επίσης, “Αίγυπτος: Οι διαδηλωτές δεν θέλουν διάλογο με τον Μόρσι” και “Εφημερίδες: Ψηφίστηκαν τα πρώτα μνημονιακά νομοσχέδια”.


Ανθρωποκυνηγητό στο Κρυονέρι για τον εντοπισμό τετραμελούς συμμορίας αλλοδαπών, οι οποίοι τα ξημερώματα επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο σημείο, καθώς είχε ακούσει πυροβολισμούς κοντά στο σπίτι του και ήθελε να δει τι συμβαίνει.

Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με αυτόματα και φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και κουκούλες. Λίγο νωρίτερα είχαν προσπαθήσει να ληστέψουν σπίτι στην οδό Παπαναστασίου στη Ν. Ερυθραία, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ ληστών και αστυνομικών.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με τα πόδια και όταν συνάντησαν τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, το ανάγκασαν υπό την απειλή όπλου να κατέβει από το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια πήραν το όχημα και διέφυγαν προς το Κρυονέρι.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους τέσσερις ληστές και σημειώθηκε νέα ανταλλαγή πυροβολισμών στις 04:00 τα ξημερώματα στο κοντά στο νεκροταφείο της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει οι ληστές, ανετράπη και έπεσε σε ένα ρέμα.

Η αστυνομική επιχείρηση παραμένει σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού από θραύσμα.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα στο news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.