Τεράστια αστυνομική επιχείρηση για κυβεία στη Λάρνακα

Κατασχέθηκαν επίσης περίπου 10 χιλιάδες ευρώ, φίσιες, τραπουλόχαρτα και τραπέζια στα οποία οι θαμώνες έπαιζαν διάφορα παιχνίδια.


Διαβάστε επίσης γιατί μάλλον το Μνημόνιο θα έρθει με τη νέα Κυβέρνηση και για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό.


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου είπε ότι «κατά τη διάρκεια της νύχτας, από τις 19.00 – 24.00 μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, της ΜΑΑΔ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας διεξήγαγαν συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της κυβείας. Συγκεκριμένα διεξήχθη έρευνα σε ένα υποστατικό στην Αραδίππου όπου εντοπίστηκαν 9 άτομα να επιδίδονται σε κυβεία και άλλο πρόσωπο ο οποίος ήταν υπεύθυνος του υποστατικού».

Πρόσθεσε ότι από την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 5.870 ευρώ, εκ των οποίων τα χίλια ευρώ εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένα στο μετρητή της ΑΗΚ εντός του υποστατικού. Επίσης κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός φισιών, τραπουλόχαρτων και τέσσερα τραπέζια.

Όλα τα άτομα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο κ. Ανδρέου σημείωσε ότι το ίδιο βράδυ διεξήχθη, κατόπιν δικαστικού εντάλματος έρευνας, έρευνα σε υποστατικό στη Λεωφόρο Αθηνών στη Λάρνακα όπου εντοπίστηκαν να επιδίδονται σε κυβεία 32 πρόσωπα, τα οποία και συνελήφθηκαν από την Αστυνομία. Επίσης συνελήφθηκε και ένας 52χρονος, ο υπεύθυνος του υποστατικού. Τα 33 άτομα οδηγήθηκαν ενώπιον της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

Από την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 3,487 ευρώ, 3 χιλιάδες φίσιες και 2 χιλιάδες τραπουλόχαρτα καθώς και οκτώ τραπέζια για διάφορα παιχνίδια.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας σημείωσε ακόμα ότι «οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου της κυβείας θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών».

Πηγή: ΚΥΠΕ