Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 45χρονο Ελλαδίτη


Διαβάστε επίσης για το αβέβαιο μνήμονιο της Κύπρου και για τα τρία παιδάκια που βγήκαν να πουν τα κάλαντα και τα έκλεψαν.


 

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «γύρω στις 18.30 χθες το βράδυ 45χρονος ο οποίος οδηγούσε το σαλούν αυτοκίνητο του στο δρόμο Ζυγίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο του με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το όχημα οδηγούσε 28χρονος και από την σύγκρουση ο 45χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών πήρε εξιτήριο» είπε.

Πρόσθεσε πως ο 28χρονος που φορούσε ζώνη ασφαλείας τραυματίστηκε ελαφριά ενώ ο 45χρονος που δεν έφερε ζώνη τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η αστυνομία που μετέβη στη σκηνή έκανε έλεγχο αλκοόλης στον 28χρονο με ένδειξη μηδέν και τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Λάρνακας σε συνεργασία με το Αρχηγείο Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ