Το 24ωρο του Λαυρεντιάδη στη φυλακή


Διαβάστε επίσης και δείτε videos για την 20χρονη που ζεί παγιδευμένη σε σώμα μωρού και για τον ερασιτέχνη μετεώρολόγο που κατέγραψε γιγαντιαία αμμοθύελλα.


Με τη δυναμική ρευματοειδή αρθρίτιδα να τον ταλαιπωρεί και τη διάθεση του να παρουσιάζει ενδείξεις κατάθλιψης, αποφεύγει ακόμη και να κάνει μπάνιο, όχι επειδή δεν θέλει, αλλά επειδή έχει καταπέσει ψυχολογικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, ο κ. Λαυρεντιάδης όποτε έχει καλή διάθεση προαυλίζεται για λίγο, ενώ σε αυτό τον βοηθάει και πρώην συνεργάτης του, ο οποίος είναι δίπλα του όλο το διάστημα της κράτησής του.

Τρώει στο κελί του, συνήθως μετά τους άλλους, αφού χρειάζεται βοήθεια λόγω της ασθένειάς του. Ενίοτε τον βοηθάει και ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο κ. Λαυρεντιάδης ξεκουράζεται στο κελί του συνήθως μόνος, αποφεύγοντας τις συζητήσεις και ενίοτε διαβάζει για λίγο ή βυθίζεται στις σκέψεις του. Οι ώρες που είναι πιο δύσκολες πάντως είναι από τις οκτώ έως τις έντεκα το βράδυ αφού δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα. Είναι οι ώρες που επικοινωνεί με την σύζυγό του, πριν κλείσουν τα φώτα στο κελί της 6ης πτέρυγας.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.