Αεροπορική εταιρία έδεσε μεθυσμένο επιβάτη!


Διαβάστε ακόμα Χριστόφιας: Να μάθει ο κόσμος τις “100+1” προτάσεις Αναστασιάδη. Διαβάστε επίσης για το Ραντεβού Μέρκελ – Σαμαρά στο Βερολίνο.


Τι μπορεί να συμβεί όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης επιβιβάζεται σε υπερατλαντική πτήση και έχει πιει όλα τα ποτά που αγόρασε από τα duty free;

Η πιο πάνω φωτογραφία είναι το φυσικό επακόλουθο των “άθλων” ενός 46χρονού ο οποίος έκανε άνω κάτω την πτήση της Icelandair από το Ρέικιαβικ στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την New York Post ο 46χρονος Ισλανδός προσπάθησε να  στραγγαλίσει τη διπλανή του αναγκάζοντας τους υπόλοιπους επιβάτες να τον κολλήσουν με μονωτική ταινία στο κάθισμά του και να τον φιμώσουν μέχρι να προσγειωθεί το αεροπλάνο στη Νέα Υόρκη όπου τον παρέλαβε η Αστυνομία.

Τη φωτογραφία τη τράβηξε ο Andy Ellwood,  όταν πλέον είχε αποκατασταθεί η τάξη στο εσωτερικό του αεροπλάνου και την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Tumblr.

Ο 46χρονός του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα συνελήφθη κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με τον Ron Marsico, εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, είχε ισλανδικό διαβατήριο. Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της  Icelandair Gudjon Arngrímsson, επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι ο άνδρας ήταν επικίνδυνος  ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει την φωτογραφία.

“Αυτά τα περιστατικά είναι πολύ σπάνια τόνισε ο εκπρόσωπος του JFK Patrick Hogan” στην New York Post.

 

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr  επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.