Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία Hermes Airports


Διαβάστε επίσης, “Μέσα σε 10 μέρες αναζητείται λύση για τις Κυπριακές Αερογραμμές” και “Μάχη για το πλεονάζον στις Κυπριακές Αερογραμμές – 407 απολύσεις!”.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Hermes Airports, η παρουσία του κ. Meer στο τιμόνι της εταιρείας για πέντε χρόνια, ταυτίστηκε με την επιτυχημένη παράδοση και λειτουργία των δυο νέων διεθνών αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου και συνέβαλε ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών και των προσφερόμενων υπηρεσιών των αερολιμένων της Κύπρου.

Ο νέος Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports, Craig Richmond διατηρεί τα τελευταία 2,5 χρόνια τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή της εταιρείας Vantage Airports UK, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Διεθνούς Αεροδρομίου «John Lennon» στο Λίβερπουλ. Η Vantage Airport Group είναι μια εκ των μετόχων της Hermes Airports.

Ο κ. Richmond ανέφερε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την προοπτική της υπηρεσίας του στην Κύπρο. «Έχω ακούσει εξαιρετικά σχόλια για την Κύπρο. Θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους τόπους για να ζεις και να εργάζεσαι», κατέληξε.

Πηγή ΚΥΠΕ