Αναρτήθηκε ο εκλογικός κατάλογος για επιθεώρηση


Διαβάστε επίσης για τη λύση που ψάχνουν στις Κυπριακές Αερογραμμές και με ποια εταιρεία συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την Κυπριακή ΑΟΖ.


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κατάλογος εκτίθεται καθημερινά για επιθεώρηση, για διάστημα δέκα ημερών, από τις 4 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, στα Γραφεία των Επαρχιακών Διοικήσεων, στα Γραφεία των Δήμων ή στο Γραφείο/κατοικία του Κοινοτάρχη κάθε ενορίας ή κάθε κοινότητας ξεχωριστά.

Μετά την παρέλευση της πιο πάνω προθεσμίας καμμία ένσταση δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Ο συμπληρωματικός εκλογικός κατάλογος μετά την 14η Ιανουαρίου 2013 καθίσταται οριστικός και θα ενσωματωθεί στο μόνιμο εκλογικό κατάλογο που θα χρησιμοποιηθεί για σκοπούς των προσεχών Προεδρικών εκλογών.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι εκλογείς να επιθεωρήσουν έγκαιρα το συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο για τυχόν ενστάσεις, για τη δέουσα διόρθωση. Τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων θα ετοιμασθούν και διαβιβασθούν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2013 στους Κοινοτάρχες, από όπου μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι ή οι οικείοι τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ