Αναστασιάδης: “Δεν έμεινε τίποτα όρθιο για να κατεδαφίσουμε”

Αυτό απάντησε ο Νίκος Αναστασιάδης κληθείς να σχολιάσει δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είναι έτοιμος να παραδώσει τα πάντα στους δανειστές της Κύπρου και να καταστήσει το λαό αναξιοπρεπή επαίτη, καθώς επίσης και δήλωση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι τα χειρότερα θα έπονται εάν εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης στην Προεδρία της Δημοκρατίας.


Διαβάστε επίσης πως ξεκίνησε η κρίση και για το ρεπορτάζ της Bild αναφορικά με Λεμεσό, Ρωσίδες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


«Αυτό που ενδεχόμενα καλείται ο Αναστασιάδης ή οποιοσδήποτε άλλος από τους υποψηφίους είναι να ανοικοδομήσει στα ερείπια που προκάλεσαν αυτοί που επικαλούνται τους νεοφιλελευθέρους και που τα τελευταία πέντε χρόνια εφάρμοσαν ίσως τις χειρότερες νεοφιλελεύθερες πολιτικές για να φέρουν τον τόπο και τους πολίτες στην ανάγκη να χρειάζονται συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία, να φθάσει η ανεργία στο 14%, να νιώθει ο καθένας και μείωση της αξιοπρέπειας αλλά και μείωση της δικής του περηφάνιας, όπως ήταν συνηθισμένος να ζει», είπε ο υποψήφιος Πρόεδρος.

Ο κ. Αναστασιάδης μιλούσε στο περιθώριο γεύματος που διοργάνωσε με την ευκαιρία του νέου έτους ο Επαρχιακός Σύνδεσμος Ευημερίας Ηλικιωμένων Λευκωσίας. 

 

Πηγή: ΚΥΠΕ