Απάντηση Λιλλήκα στο ΑΚΕΛ για τα τηλεφωνήματα

 


Διαβάστε επίσης, “Λιλλήκας: Απαντώ σε σοβαρές δηλώσεις μόνο” και “ΑΚΕΛ: Καμία αριστερή ψήφος δεν θα πρέπει να πάει χαμένη”.


Σε δηλώσεις του νωρίτερα σήμερα, ο κ. Λουκαΐδης κατηγόρησε το επιτελείο του Γιώργου Λιλλήκα, επικαλούμενος καταγγελίες των οποίων έγινε δέκτης, σύμφωνα με τις οποίες το επιτελείο Λιλλήκα επικοινωνεί τηλεφωνικώς με πολίτες και παρουσιάζεται ως επιτελείο του ΑΚΕΛ, ζητώντας τους να ψηφίσουν τον κ. Λιλλήκα.

«Μας λυπεί η παραπληροφόρηση που επιχειρεί ο κύριος Γιώργος Λουκαΐδης», αναφέρεται σε ανακοίνωση το επιτελείο του κ. Λιλλήκα, η οποία προσθέτει ότι «η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του κυρίου Γιώργου Λιλλήκα δεν χρειάζεται τέτοιες μεθοδεύσεις για να πείσει τους πολίτες αλλά χρησιμοποιεί συγκεκριμένα επιχειρήματα και προτάσεις οι οποίες έχουν απήχηση σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης».

Καλείται παράλληλα ο κ. Λουκαΐδης «να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και να είναι σίγουρος ότι την πράξη του αυτή θα τη στηρίξουμε γιατί εμείς κατ’ επανάληψη έχουμε πέσει θύματα τέτοιων πρακτικών». Αν η Αστυνομία διαπιστώσει ότι κάποιοι ενεργούν κατά τέτοιο τρόπο, τότε θα πρέπει άμεσα να εφαρμόσει το νόμο, προστίθεται.

Την ίδια ώρα αναφορά γίνεται και στο εκλογικό αποτέλεσμα, για το οποίο όπως αναφέρεται «εμείς δεν ανησυχούμε γιατί εμπιστευόμαστε την κρίση των πολιτών».

«Κάποιες όμως κομματικές ηγεσίες ενδιαφέρονται μόνο για το αποτέλεσμα του 1ου γύρου, αδιαφορώντας για το αν θα εκλεγεί ο Νίκος Αναστασιάδης», προστίθεται.

Τόσο εμάς, αναφέρεται, «όσο και  τους πολίτες μας ενδιαφέρει το εκλογικό αποτέλεσμα και η εκλογή του ανεξάρτητου υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα». Ο κόσμος της Αριστεράς, καταλήγει η ανακοίνωση, «αλλά και ευρύτερα οι πολίτες γνωρίζουν ότι το αποτέλεσμα της 1ης Κυριακής θα καθορίσει και το αποτέλεσμα των εκλογών».

Πηγή: ΚΥΠΕ