Απίστευτες εικόνες ντροπής στο “τελωνείο” των κατεχομένων


Διαβάστε επίσης: Η συζήτηση για το χρέος στην Βουλή και ακόμη: Πάντρεψαν την 15χρονη κόρη τους με 90χρονο! 


Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Hava Dis, η κατάσταση στις τουαλέτες και τους γύρω χώρους του κεντρικού κτιρίου των “τελωνειακών αρχών” στο τμήμα φορτίων είναι όχι απλά απαράδεκτη, αλλά τα μικρόβια και η δυσοσμία που αναδύεται από εκεί μπορεί να προκαλέσει μέχρι και ανεπανόρθωτη βλάβη στον οργανισμό όποιου έλθει σε επαφή με τον χώρο. 

Από την μία πλευρά οι γυναικείες τουαλέτες, στις οποίες κανείς συναντά χαρτιά, σκουπίδια και κάθε λογής ακαθαρσίες, που είναι τόσες πολλές, ώστε μετά βίας μπορεί κανείς να περάσει. Κανείς δεν έχει μπει στον κόπο, όχι να καθαρίσει, αλλά έστω να μην «τα κάνει ακόμη χειρότερα», με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι αφόρητη. Από την άλλη, σε ακόμη χειρότερη κατάσταση, τα ανδρικά αποχωρητήρια, στα οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του εντύπου, τα ούρα και τα κόπρανα είναι παντού, ενώ στα πατώματα βλέπει κανείς τα λύματα να ρέουν άφθονα, αφού οι αποχετεύσεις έχουν σταματήσει να λειτουργούν κανονικά εδώ και καιρό. 

Ο αρθρογράφος, τέλος, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την δημόσια υγεία, καθώς το κτίριο αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα υγειονομικής φύσεως. Φυσικά, οι νούμερο ένα ενδιαφερόμενοι είναι οι υπάλληλοι του τελωνείου, που όχι μόνο δεν μπορούν να κάνουν χρήση των χώρων, αλλά βρίσκονται μπροστά στο πιο αποκρουστικό και αηδιαστικό θέαμα, το οποίο μάλιστα εμπεριέχει σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία τους.