Απόφοιτος της Οξφόρδης ζει σε καλύβα από περιττώματα αλόγου (pics & vid)


Διαβάστε επίσης και δείτε το video για τον Έλληνα που “έφαγε” 769 εκ. λίρες από Βρετανικές τράπεζες και τι έκανε ο Πρίγκηπας Κάρολος στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. 


Οι γονείς της την έστειλαν σε ένα από τα πιο ακριβά οικοτροφεία της χώρας, όπου εκπαιδεύτηκε μαζί με τις κόρες δύο πρώην προέδρων. Όταν τελείωσε πήγε στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης απ’ όπου αποφοίτησε με πτυχίο στα Κινέζικο. 

Θα περίμενε κανείς η Emma Orbach να έχει μια εντελώς διαφορετική ζωή από αυτήν που έχει στην πραγματικότητα. Κι όμως τα τελευταία 13 χρόνια, η 58χρονη Emma, ζει σε ένα σπίτι που έχτισε η ίδια με περιττώματα αλόγων και λάσπη σε μια αγροτική περιοχή στη δυτική Ουαλία.

Η Emma έχει επιλέξει ένα πολύ απλό τρόπο ζωής, σχεδόν πρωτόγονο, χωρίς ηλεκτρικό και τρεχούμενο νερό. Όσο ο υπόλοιπος κόσμος ασχολείται με δάνεια και την αγορά αγαθών που υπόσχονται να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, η Emma έχει γυρίσει το χρόνο πίσω και απολαμβάνει μια εντελώς διαφορετική ζωή, απαλλαγμένη από το άγχος και το στρες, στις παρυφές του όρους Carningli στο Pembrokeshire.

Ο πρώην σύζυγός της και τα τρία της παιδιά ζουν σε κανονικά σπίτια σε πόλεις, η ίδια είναι χαρούμενη με τη ζωή της. Μαζεύει νερό από ένα κοντινό ρυάκι, κόβει τα δικά της ξύλα, φροντίζει το λαχανόκηπό της, έχει επτά κότες και τρεις κατσίκες που της παρέχουν βασικά αγαθά, δύο άλογα και δύο γάτες για συντροφιά.

 

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.