Αποκαλυπτικό θέμα 24H: Οικογένειες χωρίς τα απολύτως απαραίτητα! (video)

 


Διαβάστε επίσης: Παρουσίασε άνοδο ο γενικός δείκτης του ΧΑΚ και Live 24H – Χαραλάμπους: Μας φοβούνται και θα μας βρουν μπροστά τους (vid)


Μέσα σε αυτή όλη την δύσκολη οικονομική περίοδο που επικρατεί στη  χώρα μας, ευτυχώς υπάρχει ακόμη η ανθρωπιά και η μεγαλοψυχία ορισμένων οργανωμένων φορέων ή και ατόμων.

Στόχος τους είναι να συμπαρασταθούν έμπρακτα σε αυτούς που βιώνουν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.  Σε ανθρώπους που έχουν οικογένειες με μικρά παιδιά και δεν διαθέτουν τα απαραίτητα, όπως τρόφιμα και ηλεκτρικό ρεύμα…


Σωματείο Αρμονική Ζωή από 24hcomcy

Ένα από τα διάφορα κέντρα που συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης και όχι μόνο, με στόχο να βοηθήσουν έμπρακτα όταν παραστεί ανάγκη, είναι και το εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αρμονική Ζωή»

Μιλώντας στο 24H ο αντιπρόεδρος του σωματείου, Μιλτιάδης Μιλτιάδου, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή μια οικογένεια στη Λεμεσό ζει τον δικό της Γολγοθά, αφού στερείται τα απολύτως απαραίτητα, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως είπε ο κ. Μιλτιάδους, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του το σωματείο έχει οργανώσει ομάδες εθελοντικής προσφοράς που δουλεύουν σε συγκεκριμένους τομείς.

Όλοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά η με άλλο τρόπο την συγκεκριμένη οικογένεια ή άλλες, μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του σωματείου σε Λευκωσία και Λεμεσό, στην ιστοσελίδα armonikizoi.com/greek ή στα τηλέφωνα 97684515/99696765.