Χτύπησαν και λήστεψαν 67χρονο ιδιοκτήτη φρουταρίας στη Λεμεσό


Διαβάστε επίσης, “Ληστείες και διαρρήξεις σε Λεμεσό και Επαρχία Μόρφου” και “Εμπρησμός αυτοκινήτου στην επαρχία Αμμοχώστου”.


Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, χθες γύρω στις 5.30 το απόγευμα, 67χρονος ιδιοκτήτης φρουταρίας στη Λεμεσό, ενώ βρισκόταν μόνος στη φρουταρία, δύο άγνωστοι εισήλθαν σε αυτή προσποιούμενοι τους πελάτες.

Οι δύο άγνωστοι τοποθέτησαν στον πάγκο του ταμείου διάφορα προϊόντα, και ο ένας από αυτούς ενώ βρισκόταν στο βάθος της φρουταρίας, κάλεσε τον ιδιοκτήτη να τον εξυπηρετήσει. Οταν ο 67χρονος τον πλησίασε, ο άγνωστος ανέσυρε μαχαίρι με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει στο έδαφος και να δεχθεί κτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Τότε, ο δεύτερος δράστης τον πλησίασε και έκλεψε από την τσέπη του πουκαμίσου του το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο πρώτος δράστης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 περίπου, μελαχρινός με κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε κόκκινη φανέλα και σκούρου χρώματος παντελόνι. Ο δεύτερος δράστης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60 περίπου, με κοντά μαύρα μαλλιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ