ΔΗΚΟ: Έκθεση της RBS και μεγάλες προοπτικές της Κύπρου


Διαβάστε επίσης: Παρουσίασε άνοδο ο γενικός δείκτης του ΧΑΚ και Live 24H – Χαραλάμπους: Μας φοβούνται και θα μας βρουν μπροστά τους (vid)


Η σωστή αξιοποίηση του φυσικού αερίου προϋποθέτει φυσικά σωστή σχεδίαση και ανάπτυξη των αναγκαίων υποδομών και στρατηγικών συνεργασιών στη βάση ενός αξιόπιστου και καλά μελετημένου επιστημονικά και επιχειρησιακά σχεδίου, ώστε στο τέλος της ημέρας η Κύπρος και ο λαός της να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη μεσο-μακροπρόθεσμα, όπως ρητά αναφέρεται στην πρώτη σελίδα της έκθεσης της RBS.

Τυχόν προπώληση – όπως απερίσκεπτα, απροβλημάτιστα και αμελέτητα προτείνει ο Γ. Λιλλήκας – μέρους του οικοπέδου 12, χωρίς υποδομές, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η ποσότητα και η ποιότητα, χωρίς στρατηγικό σχέδιο και στρατηγικές συνεργασίες θα οδηγήσει στο ξεπούλημα του φυσικού μας πλούτου, σε τιμές που μόνο σε υπό πτώχευση συνθήκες μπορεί να βρει κανείς. Αλίμονο αν ξεπουλήσουμε τον εθνικό μας πλούτου, όπως απερίσκεπτα προτείνει ο υποψήφιος της ΕΔΕΚ.

Μας χαροποιεί η έκθεση της Royal Bank of Scotland (RBS), αλλά μας προκαλεί για ακόμα μια φορά λύπη η επιμονή του κ. Λιλλήκα σε μια πρόταση που ούτε καν την κοινή λογική δεν διαθέτει.