Δήμαρχος Λέρου: “Η μητέρα δε ζήτησε βοήθεια”


Διαβάστε επίσης και δείτε pics και vids από το πιο παγωμένο μέρος του κόσμου και για τους Τούρκους που χαρακτηρίζουν παράνομο το τουρκοκυπριακό διαβατήριο.


Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να το κρατήσουν στη ζωή, παρόλα αυτά ο εξασθενημένος οργανισμός του δεν τα κατάφερε.

Το αγοράκι δεν άντεξε και το μεσημέρι της Τρίτης (22/01) άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση από το περασμένο Σάββατο (19/01).

Ο δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, μιλώντας στην “Espresso” αποκάλυψε πως η μητέρα όλον αυτόν τον καιρό δε ζήτησε βοήθεια από κανέναν στο νησί, αλλά μόνο από μαμάδες στο Διαδίκτυο.

“Η Λέρος διαθέτει κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, γραφείο Πρόνοιας, κοινωνικό παντοπωλείο. Η μητέρα όμως δε ζήτησε βοήθεια από κανένα, ούτε από τους δημότες, αλλά μόνο από άλλες μαμα΄δες μέσω διαδικτύου. Καλό θα ήταν να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία”, τόνισε στην εφημερίδα ο δήμαρχος του νησιού.

Το λίγων ημερών βρέφος είχε μεταφερθεί από την νεαρή μητέρα του με συμπτώματα ασιτίας από τη Λέρο στο Ηράκλειο. Εκτός από συμπτώματα ασιτίας παρουσίαζε και συμπτώματα υποθερμίας και σήψης.

Ήδη έχει παρέμβει εισαγγελικός λειτουργός και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.