ΔΗΣΥ – Αναστασιάδης : Χαιρετίζουν την μελέτη Βασιλείου


Διαβάστε επίσης για την διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στην Λάρνακα. Διαβάστε ακόμα “Πυρκαγιά σε σχολείο στην Λεμεσό


Ο ΔΗΣΥ και ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης χαιρετίζουν την οικονομική μελέτη του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου,  που «παρέχει μια πληθώρα εισηγήσεων που θα συμβάλουν τα μέγιστα στην αναθέρμανση της κυπριακής οικονομίας και στην επανεκκίνηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, «οι εισηγήσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα προερχόμενες από ένα καταξιωμένο επαγγελματία και έγκριτο οικονομολόγο με τεράστια πείρα, τόσο σε διοικητικό επίπεδο όσο και σε επιχειρηματικό».

Προστίθεται ότι ο ΔΗΣΥ και ο υποψήφιος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, χαιρετίζουν τα ευρήματα, τα συμπεράσματα και τις εισηγήσεις της μελέτης και δεσμεύονται πως θα προσπαθήσουν να συμβάλουν στη εφαρμογή τους, με σκοπό να ανακτήσει η Κύπρος την πρωτοπόρα θέση της ως ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κέντρα παροχής υπηρεσιών.

Εκφράζει τέλος «τον απεριόριστο σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφει έναντι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Γιώργου Βασιλείου που με τις τόσο εύστοχες παρεμβάσεις του επιτυγχάνει να εντοπίσει τομείς που χρίζουν βελτίωσης αλλά και ταυτόχρονα να προσφέρει σημαντικές και υλοποιήσιμες λύσεις προς αντιμετώπιση τους».

 

Πηγή : ΚΥΠΕ