ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ να ανοίξει λεξικό στις λέξεις σοβαρότητα και αξιοπιστία

 


Διαβάστε επίσης, “ΕΔΕΚ: Προοεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από ημικρατικούς” και “Το Υπουργικό Συμβούλιο υιοθέτησε νέα Δήλωση Δασικής Πολιτικής”.


Η Κυβέρνηση είναι αυτή που δεσμεύτηκε για ιδιωτικοποιήσεις, απαντά στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ ενώ για την έκκληση του ΑΚΕΛ να ανατρέξει στο λεξικό Μπαμπινιώτη για τη λέξη αποκρατικοποίηση, το κόμμα παραπέμπει το ΑΚΕΛ στο ίδιο λεξικό.

Σε δηλώσεις το απόγευμα στα γραφεία του ΔΗΣΥ ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι στο λεξικό Μπαμπινιώτη πρέπει να ανατρέξει το ΑΚΕΛ για να ελέγξει τις λέξεις σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

“Γιατί είναι προφανώς λέξεις άγνωστες στην ηγεσία του ΑΚΕΛ. Οι ίδιοι διαπραγματευτήκαν, οι ίδιοι συμφώνησαν και οι ίδιοι έχουν δεσμεύσει τον τόπο στις συγκεκριμένες και πολύ ξεκάθαρες πρόνοιες του Μνημονίου. Και αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους προσπαθούν να συντηρήσουν μια άγονη αντιπαράθεση”, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε ότι στη λογική της ηγεσίας του ΑΚΕΛ “φταίει ο Αναστασιάδης επειδή η κυβέρνηση πήγε και δεσμεύτηκε για τις ιδιωτικοποιήσεις”, προσθέτοντας ότι “θα μπορούσαμε να αναφερθούμε ξανά στις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών ή του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας που επιβεβαιώνουν αυτή τη δέσμευση”.

“Θεωρούμε όμως πως πολύ πιο χρήσιμη θα ήταν η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων, ασχέτως προεκλογικού, σε μια προσπάθεια επανάκτησης της χαμένης αξιοπιστίας της Κύπρου. Γιατί ακριβώς, εκτός από άδεια ταμεία η απερχόμενη κυβέρνηση αφήνει την Κύπρο με ανύπαρκτα διαπραγματευτικά περιθώρια και μηδενική αξιοπιστία”, κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή ΚΥΠΕ