Έκκληση Βότση για αναστολή των μέτρων στα πρατήρια


Διαβάστε επίσης, “Συνεχίζεται η “σαπουνόπερα” Κυβέρνησης – Αρχιεπισκόπου” και Ορφανίδης: “Ο Χριστόφιας μας οδήγησε στο μνημόνιο”.


Το ΔΗΚΟ καλεί το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Πρατηριούχων όπως αναστείλει τα μέτραπου έχει ήδη εξαγγείλει και το Υπουργείο Εμπορίου όπως αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες για επίλυση της διαφοράς που έχει προκύψει, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Επίτροπος Ενέργειας του ΔΗΚΟ Άγγελος Βότσης.

Με αφορμή την απεργία των πρατηριούχων πετρελαιοειδών στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και την εξαγγελία για επέκταση της απεργίας παγκύπρια από αύριο, ο κ. Βότσης δηλώνει πως το κόμμα του έχει ζητήσει την εγγραφή και την άμεση συζήτηση του σχετικού θέματος στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου και Βιομηχανίας.

«Η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εμπορίου και Βιομηχανίας πιστεύουμε θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με σκοπό την αποφυγή των σοβαρών επιπτώσεων αλλά και της ταλαιπωρίας των καταναλωτών που αναμένεται να υποστούν», αναφέρει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Βότσης.

Πηγή ΚΥΠΕ