Ελλάδα: Απειλούσε παντρεμένους με δόλωμα τη γυναίκα του!


Διαβάστε επίσης τι άλλαξε στη δίκη του δράστη της Πάρου και δείτε σε video ένα mini να πετάει.


Στην αρχή της διερεύνησης μίας πολύ περίεργης υπόθεσης βρίσκεται η Ασφάλεια Χανίων, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να έχουν συλλάβει μία 32χρονη γυναίκα που… πουλούσε έρωτα για να εισπράττει τεράστια χρηματικά ποσά.

Η 32χρονη, όπως αναφέρει το prismanews.gr, είναι παντρεμένη με επισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στα Χανιά και φαίνεται ότι ήθελε να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα με το δικό της τρόπο.

Έτσι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και με τα όσα έχει στη διάθεση της μέχρι τώρα η ΕΛ.ΑΣ., έβρισκε εραστές και αφού τους μυούσε στον έρωτα της, στη συνέχεια άρχιζε ο εκβιασμός.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γινόταν με γνώση του συζύγου. Με τον τρόπο αυτό έχει διαπιστωθεί ότι μέχρι τώρα είχε αρπάξει από έναν κύριο στην Αλεξανδρούπολη 280.000 ευρώ, ενώ στην πόλη των Χανίων είχε πέσει στα δίχτυα της και ένας δημοτικός υπάλληλος από τον οποίο είχε καταφέρει να πάρει 70.000 ευρώ.

Επίσης έχει διαπιστωθεί ένα ακόμα θύμα της εν λόγω κυρίας από το οποίο είχε καταφέρει να αρπάξει το ποσό των 6.000 ευρώ. Για όλα τούτα ωστόσο ο σύζυγος της κυρίας δεν ήταν αμέτοχος, αλλά μάλλον καλός γνώστης της κατάστασης, όπως λένε οι πληροφορίες.

Τα θύματα της ήταν πάντα άνδρες δεσμευμένοι και αφού έκανε σχέση μαζί τους, στη συνέχεια τους απειλούσε ότι θα τα μάθει όλα η οικογένεια τους. Ο φόβος και ο πανικός βέβαια οδηγούσε τα θύματα της να ανοίγουν το πορτοφόλι και τον τραπεζικό τους λογαριασμό, ενώ ο σύζυγος ήταν επί των εισπράξεων.

Τα πράγματα όμως φαίνεται να μπλόκαραν όταν η κυρία έμεινε έγκυος χωρίς να γνωρίζει ποιανού κυρίου είναι το παιδί, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές που επικαλείται το prismanews.gr.

Το μπέρδεμα φαίνεται να είναι τώρα μεγάλο, αναφέρουν οι πληροφορίες, και η Ελληνική Αστυνομία τις τελευταίες ώρες ψάχνει να ξεμπερδέψει το μπερδεμένο κουβάρι της κυρίας και του κυρίου που έχουν κάνει άνω- κάτω την πόλη των Χανίων.

Η αστυνομία στα Χανιά ψάχνει τώρα να δει με ποιους άλλους κυρίους είχε σχετιστεί η κυρία και τι χρηματικά ποσά είχε αποκομίσει από αυτούς.

Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης:

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων εγκληματική οργάνωση, που εξαπατούσε πολίτες, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά και με αυτό τον τρόπο τα μέλη της αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτή, σήμερα το πρωί, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Χανίων, δύο άνδρες ηλικίας 36 και 44 ετών και μια 32χρονη ημεδαπή, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, η 32χρονη δράστιδα, ως μέλος της εγκληματικής ομάδας, απέσπασε από έναν 37χρονο άνδρα, με τον οποίο διατηρούσε προσωπικές σχέσεις, το χρηματικό ποσό των εβδομήντα χιλιάδων ευρώ, προφασιζόμενη απειλές κατά της ζωής της και των παιδιών της.

Επίσης, μαζί με τον 36χρονο και τον 44χρονο, προσπάθησαν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ από ακόμη ένα 37χρονο άνδρα, προφασιζόμενοι ότι θα καταβάλουν το ποσό αυτό σε υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, προκειμένου να αποφύγουν οικονομικό έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.