Ελλάδα: Χάσανε το Σταυρό και ο παπάς έφυγε… (vid)


Διαβάστε επίσης για τον Ρουμάνο που χτύπησε θανάσιμα τη γυναίκα του και για τα εκλογικά κέντρα στην Ελλάδα για τις Προεδρικές της Κύπρου.


Στην Κόρινθο, έχασαν το Σταυρό αφού λόγω των έντονων ανέμων, δεν έπεσε στο αναμενόμενο σημείο αλλά σε ένα κόλπο πιο πέρα από το λιμάνι κι έτσι οι θαρραλέοι που βούτηξαν στα παγωμένα νερά έπρεπε να ψάξουν κιόλας για να τον βρουν. (Δείτε το βίντεο)

Ενώ στη Ναύπακτο, ο Μητροπολίτης σηκώθηκε και έφυγε από τη δοξολογία αφού, ο άνδρας ο οποίος κατάφερε να πιάσει το Σταυρό δεν του ήταν αρεστός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr κατά την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού από τον Μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, άνδρας που είναι μέλος του Συλλόγου φίλων του Μοναστηρίου Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, με το οποίο η Μητρόπολη Ναυπάκτου έχει χρόνια αντιπαράθεση, κατάφερε να βουτήξει στο λιμάνι της Ναυπάκτου και να πιάσει πρώτος τον Σταυρό.

 Μόλις το είδε αυτό ο Μητροπολίτης και ο άνδρας κινήθηκε προς το μέρος του, ο Ιερόθεος, αποχώρησε ενοχλημένος από το σημείο, χωρίς να πάρει τον Σταυρό, αφήνοντας σύξυλους επισήμους και πιστούς! Ο άνδρας, άρχισε να φωνάζει “ντροπή σου” στον Μητροπολίτη και δημιουργήθηκε αναστάτωση με τον πιστό τελικά να δίνει τον Σταυρό σε ένα παιδί ρομά.

 Η στάση αυτή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου, δυσαρέστησε πολλούς πιστούς.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.