Επιχειρηματική «ομπρέλα» στήριξης στον Αναστασιάδη


Διαβάστε επίσης γιατί ο Χριστόφιας παραπονέθηκε στον Μπαρόζο . Διαβάστε ακόμα “Οι Κύπριοι διαλέγουν βρετανικά πανεπιστήμια“.


Νίκος Σιακόλας και Φώτος Φωτιάδης έδωσαν το παρόν στο χθεσινό δείπνο και με την παρουσία τους έστειλαν μήνυμα στήριξης στα μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν ώστε η οικονομία να αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της. 

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, του Νίκου Κόσιη , αλλά και του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. Επίσης τόσο ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν όσο και ο Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης, έδωσαν το παρόν.

Ουσιαστικά μετά την πολιτική επικοινωνιακή «νίκη» που ήθελε να πετύχει ο Νίκος Αναστασιάδης με την διοργάνωση του ΕΛΚ και στην στήριξη που τελικά έλαβε από τους ηγέτες, φαί9νεται πως κέρδισε και το στοίχημα του «επιχειρείν».

Στην ομιλία του ο κ. Αναστασιάδης έστειλε μηνύματα ενότητας τονίζοντας ότι μόνο με κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα μπορούν να πραγματοποιηθούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Όλοι οι ηγέτες του ΕΛΚ, άλλωστε, ζήτησαν από τον κ. Αναστασιάδη πιστή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. 

Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ζήτησε την στήριξη και την ενεργό συμμετοχή της ΕΕ στο κυπριακό ενώ εμμέσως κατηγόρησε το ΑΚΕΛ για λαϊκισμό.