Επιτελείο Λιλλήκα: Διακατέχεται από πανικό ο Λουκαϊδης


Διαβάστε επίσης, “ΔΗΚΟ: Συνεργασία ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ “καταδικασμένη” να πετύχει” και “Γ. Λουκαΐδης: θώκοι και αξιώματα καθορίζουν πολιτική Λιλλήκα”.


«Κατανοούμε όμως ότι διακατέχεται από πνεύμα πανικού», αναφέρει σε γραπτή απάντηση του προς τον κ. Λουκαΐδη το γραφείο Τύπου του κ. Λιλλήκα, διατυπώνοντας παράλληλα το ερώτημα κατά πόσο «όταν ο κύριος Μαλάς μιλά για νέα εποχή, υπονοεί ότι η παρούσα διακυβέρνηση ήταν αποτυχημένη;».

«Η νέα εποχή που ο κύριος Μαλάς υπόσχεται για το Κυπριακό, θα είναι μια εποχή με ένα σύστημα Απαρτχάιντ, με ρατσιστικές αρχές. Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές Απαρτχάιντ δεν εκφράζουν τον κόσμο της Αριστεράς, του ΑΚΕΛ, όπως και τους υπόλοιπους πολίτες», προστίθεται.

Από το γραφείο Τύπου του κ. Λιλλήκα αναφέρεται ακόμη ότι το θέμα της ενδεχόμενης πριμοδότησης του κυρίου Μαλά από τον κύριο Αναστασιάδη «για εβδομάδες απασχολεί τους πολίτες και μας εκπλήττει που ο κύριος Λουκαΐδης, καμώνεται ότι δεν άκουσε τίποτα. Εκτός και αν δεν τον ενοχλεί ή δεν τον προβληματίζει».

«Τον κόσμο της Αριστεράς και του ΑΚΕΛ, είμαστε σίγουροι ότι και τον ανησυχεί και τον προβληματίζει» προστίθεται.

Γίνεται αναφορά τέλος στο θέμα της Χρυσής Αυγής. «Ο κ. Λουκαΐδης, τοποθετήθηκε 48 ώρες μετά την έντονη αντίδραση του κ. Λιλλήκα, ενώ το επιτελείο του κυρίου Μαλά ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί» αναφέρει, προσθέτοντας πως «ούτε και το επιτελείο του κυρίου Αναστασιάδη τοποθετήθηκε για το θέμα της Χρυσής Αυγής». «Είναι άραγε τυχαίο;» καταλήγει.

Πηγή ΚΥΠΕ