Επιτελείο Λιλλήκα: Οι προεδρικές εκλογές θα έχουν δεύτερο γύρο

 


Διαβάστε επίσης, “Καρογιάν: Αισθητή αύξηση ποσοστών συσπείρωσης του ΔΗΚΟ” και “Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα Αναστασιάδη – Ξεφεύγει ο Μαλάς”.


Οι πολίτες, με την αυξημένη τους συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές, πιστοποιούν ότι ο νικητής των πιο κρίσιμων εκλογών της σύγχρονης ιστορίας του τόπου θα κριθεί στο δεύτερο γύρο, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Κεντρικό Εκλογικό Επιτελείο του υποψήφιου για την προεδρία Γιώργου Λιλλήκα, που αναφέρει ότι η υποψηφιότητα του κ. Λιλλήκα είναι η μόνη που μπορεί να ανακόψει την πορεία του Νίκου Αναστασιάδη.

Σε ανακοίνωση με αφορμή σημερινή δημοσκόπηση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το Επιτελείο αναφέρει ότι «οι έρευνες κοινής γνώμης αποτελούν χρήσιμα εργαλεία και αποτυπώνουν τις απόψεις της κοινής γνώμης σε μια δεδομένη χρονική περίοδο», προσθέτοντας ότι «μελετούμε όλες τις σοβαρές δημοσκοπήσεις και αξιολογούμε τα ευρήματα τους για εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, και όχι για σκοπούς προπαγάνδας, όπως κάνουν άλλα επιτελεία».

«Η σημερινή δημοσκόπηση του ‘Φιλελεύθερου’ επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες, ότι η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα είναι μια υποψηφιότητα που εκπηγάζει από τους πολίτες και δεν επιβάλλεται στους πολίτες από πάνω προς τα κάτω. Η δημοσκόπηση του ‘Φιλελεύθερου’ επιβεβαιώνει, επίσης, ότι η υποψηφιότητα του κ. Λιλλήκα είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα που στηρίζεται από πολίτες όλων των ιδεολογικών χώρων, αλλά και από τους ανένταχτους πολίτες», αναφέρει.

Προσθέτει ότι «η δημοσκόπηση δείχνει ότι θα έχουμε σίγουρα εκλογές δύο γύρων και ότι η μόνη υποψηφιότητα που μπορεί να ανακόψει την πορεία του κ. Αναστασιάδη είναι η υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα».

«Σημειώνουμε, επίσης, ότι πολίτες πρόκειται να ασκήσουν μαζικά το δημοκρατικό τους δικαίωμα στις επερχόμενες προεδρικές, περιορίζοντας το φαινόμενο της αποχής σε μονοψήφιο ποσοστό. Οι πολίτες με την αυξημένη τους συμμετοχή πιστοποιούν ότι ο νικητής των πιο κρίσιμων εκλογών της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας θα κριθεί στο δεύτερο γύρο», αναφέρει το Επιτελείο του κ. Λιλλήκα.

Πηγή ΚΥΠΕ